Beställt kläder från H&M :)

Hellu<3


Har precis beställt mina kläder nu;) Kommer bilder:


Snygga va? Kram!


-Linnéa-







Vadjag ska ha på skolavslutningen :)

Okej...
Det kommer  bli vita shorts/kjol och ett puderosa linne. Inget prinsessigt om man säger så! Det behövs ju ingen balklänning för skalavslutningen licksom...? Hoppas bara det blir varmt...

-Linnéa-

Lite bilder från Cheerleadingen :)



Haha ;)
Var ju på Cheerleaderläger i Lördags och då gorde vi bla byggen. Jag har svarta kläder och står högst upp på båda bilderna och har vita skor;)
Kul<3 Haha... När man stog där uppe och dem skulle ta bild började dem där nere gå mot dem andra så att jag skulle komma närmara dem:P Haha;)

-Linnéa-

Vad ska jag ha på mig på skolavslutningen?

Vet INTE vad ska ska ha...
Bara vad jag absolut INTE vill ha på mig.
Jag ska INTE ha på mig klänning! Fy vad tjejigt...:O Skulle vilja ha på mig typ shorts och tröja men jag ska inte ha det. Får nog bli något lite finare ändå... Typ en KORT tjol och en tröja.
Inte klänning...
NoWay! Ser ingen det ÄCKLIGT tjejiga i det hela?
Bättre finns det!
Nåja,,, slut på dissandet... KRAM<3
-Linnéa-

Haha!

Hihi! Min favorit reklam justnu. Jättebra ju. Min favorit är ju Skogsturken ;) Påminner om en fullis som vart  arg på mig häromdagen... Kul och läskig på samma gång ;) Ska nog kolla vidare på Anna Anka söker Assistent....
Kramar på er då:D
-Linnéa-



Har inte orkat blogga nått i helgen.

Är ganska trött nu också, men kan inte sova iom att Ida är här ;)<3 Bara bra. Sitter och kollar MTV<3 Men sen tror jag att vi ska se WipeOut den. Det är ju bra.
Ska kolla videar nu gull<3
-Linnéa-

Idag kommer det gäster ;)

Skriver mera sen ;)

RSS 2.0