Hihi <3

Men lite okej var den vah? <3

Akvarium!

Min bild av ett nystädat och nybeväxtat akvarium uppifrån. Tyverr syns inte min lilla fisk. En blå kampfisk, men hittade en annan fin bild på en nästan lika dan.
Fast min é knallblå...
Nicigt vaa?

Lite mera lycka, och men lycka kommer bilder!

Jag har någ en lyckokick idag. Fört funkar min älskade blogg igen. Och sen så hittar jag kameran :) Så det kommer dagens (sena ;O) outfit och lite akvariumbilder bara för att!
Outfit:
Tröjja-Cubus(med färjfläck, så den är endast för hemmadagar)
"byxor"-?
Strumpbyxor-H&M
Min akvariumbild kommer sen!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<333333333333

Jaaaa<3333
Har lösenet igen<3
Villa bara säga i ren glädje att jag älskar er alla gulliga läsare<3
Bäst<3

10- och snöstorm...:S

Fyy... Hata snön!

Jag vill inte ha den. Det är bara onödigt(oftast). Det är så jävla kallt. Hoppas att det blir bättre till Fredagen, då ska jag ut och handla. Får pengar då:)
Jag kommer att köpa puder, benvärmare och så den hära bå koftan!
Från Cubus.
Snygga va? Från h&m.
Puder h&m.
Om jag får pengar över köper jag nog smycken. Stor rea på Ur&Penn!

Visste du att...?

Visste ni om att jag...

ofta sitter och räknar ut exakt vad jag ska göra för mina pengar. Om jag har 700 sitter jag och räknar med cirkeldiagram och delar upp i delar. Tex 100 till mat. 300 till kläder 200 till smink osv.



Och jag...

Älskar att läsa Kissies blogg, den är så bra. Och var nionde svensk läser den. Igentligen är des så onödig iom att det endast står om hennes resor, operationer och inköp.
Även skryt i mängder. Mest om "mr X"! Men det är ngt som gör att jag dras till den.

Även...

att jag läser en blogg som heter osin.blogg.se. Den är jätte bra. En liten blogg som är riktigt bra!

Sista är...

Att jag också älskar fokis blogg<3 <3 <3 <3 <3

Söta klänningar från...

Från vad då...?

En bra fråga, eller hur?
Ska jag vara snäll och berätta? Nej. Ni får se bilderna först. Tror att det kommer bli sommarens heta klänningar. Right. För efter en kall vinter kommer en varm sommar. Ellerhur? Annars så ucsh! Jag HATAR snö.
Jaja. Här kommer klänningarna:
Den blåa är sååå het!!!!
Jaja. Klänningarna kommer från fashionclub.se. Hihi. Skojjit:P

Yamambas (Att man vill... och kan)

Hur kan man spöka ut sig så?

Jag har kollat bilder på den japanska stilen "Yamamba", som går ut på att sminbka sig som en ÖVERDRIVEN fjortis...
Hur kan man vilja se ut så. Skulle jag någonsinn gåra mig så, skulle det vara till en utklädningsest i japan (kanske). Jag kommer inte ihåg om jag har bloggat om de förut, men del är juh så fuult. Typ Kissie gr 100? Kanske!
Jaja! Tog spruta nr 2 idag. För svininfluensan alltså.  Vart typ sjuk, och var hos skolsyster 2 ggr men hon ville inte skika hem mig:S Till sllut gick jag hem ändå...:s (Skojjig man é)
*Host host*
Kram Kram<3

Kollla! Så klockrent.

Guud, vad klockrent det här é altså. Jag kan inte sluta skratta. Har man bara sett de ricktiga så fattar man. Det är såå bra! "Även blommor behöver ju ... hårsprejj":'D

Gissa bloggen!

Ja! Jag ska ha ett litet gissa bloggen quiz. Jag kommer att skriva lite ledtrådar till varge blogg, neranför 5 bloggar. Gissa vilken du tror det är. Okej?

1. Denna bloggerska har precis gort en bröstopperation.

2. Hon har en pojkvänn som heter Rikky.

3. Han har haft många färjer på håret svart, blont och slingat.

4. Hennes blogg har samma inriktning som min, och hon skrev nyligen om en melodifestival outfit.

Alternativ:

A-Fashionmaffia.

B- Gaybloggen.

C- Foki.

D- Kissies.



Någon som kan gissa?:P



Kram<33
(Facit imorgon)


Smothhietips

Jag har ett jättebra tips till en god och riktigt FRUKTIG smothiee.

Du behöver:
Mixer (stavmixer eller "blandare" typ( ; )
Dl mått
Msk mått.
Gär så här:
Ta 1 dl yogurt (vanilhsmak)
3 eller 2 och 1/2 dl halon eller jordgubbar.
5 msk way. Ett protein pulver. Jättebra för kroppen!
1 msk hon(i)ng:P.
Mixa oxh häll upp:d
Klart!
Kram<333

Är med Ellen<3

Här är några av alla bilder jag och ellen har tagit idag! Först var vi ute på stan. Sen var vi på mitt rum, och försökte öppna fönstret. Vi tog ett trå svärd och försökte ta bort snö... Och då råkade typ 2 l snö ramla in, så vi tog upp hunden att äta upp den. Han älskar nämligen snö:P Sen gick vi ut igen med Conny. Vår hund. Han är blå!
När vi skulle in kastade Ellen upp snö på sig och jag fick en jättefin bild på den.
Jaja, nu kollar vi på Svenska hollywood fruar:D
Och har målat naglarna:D
Kram<3

Melodifestivalen!!!

Satt och kollade på Melodifestivalen och jag hejar sååå stoooooooort på singel och så åker han ut! Jag kände för att slå min tv i en miljard bitar eller att kaste den från övervåningen ner ihallen!!!!!
Ville ändast få ut lite tankar och känslor!
Kram!!!:@

Imorgon blir det att vara med Ellen!

Helloo<3

Imorgon ska jag över till Ellen ska bli jättekul! Det skulle varit idag, men då kom mormor och Ulric och firade Lukas och Melinda. Lukas blir 10 den 10/2 och Melinda blir 8 den 12/2:P
Jaja. Mormor kom iallafall. De fick 400 var! Haha, vad avis man vart. Men sen köpte jag ju en chokladkaka så det är väll lungt?:P
Jaja. Bärettar mer om hur det var med Ellen imorgon:)
Kram<3

Dagens Outfit.

Nu får ni en dagens outfit!

Hejsan<3 Sitter och lyssnar på Eva och Adam. Delvis för den bra musiken och delvis för att man vid vissa tilfällen känner igen sig i slälvaste fimen. Jajajaja, det var ju för dagens outfit jag la upp för. Eller hur:D
Tröja- H&M
Byxor- H&M
Jag vet sååå jävla tråkigt som det kan bli.... Men tyverr!
Kramar(Ändå):P

Ändring!

Ockej! Jag ändrade mig! Jag ska visst blogga. Jag kunde hålla mig i fem minuter? Sen tänkte jag på Kissie, Amir, och Voe!
Jag ser upp till dem.
Hahahahhaha, föresten... målade kissie på paint"!
Kramar<3333

Hahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Kollar på TopModell:D

Hejssan, sitter och kollar på topmodell:D Tror att Jeada eller megg åker! Well well.  Jag har en nyhet. Nu harjag tänkt och tänkt och har kommigt på att jag ska lägge ner min blogg!
Kramar!
Anledning: Nöjer mig med att läsa andra bloggar. Som igår.bkissies tex:D                Jag kommer däremot ha kvar bloggen men inte att bblogga lika mycket!
kraaaamaar½½½½½½½½½½½½½½½½½½

Älskar!

Älskar en viss blogg!

Över vem? Jo, över en bloggerska, vars blogg jag följer, och skrattar åt! Alexandra Nilssons blogg. www.kissies.se. Min favoritblogg. Den är kul och hon är jättebra på paint:P Hon kan visas som ett blont dummhuvud! Men kjag tror att hon är jättesnäll och en bra person.  Favorit blogg nr 2 är www.gaybloggen.com. Han heter Amir och är bästa vän med Kissie. Jättekul blogg.
Nummer 3 är www.fokis.blogg.se. Jättekul och framför allt gullig blogg! Och sist men absolut inte minst, norgers största bloggerska. www.voe.blogg.no! Hahahha, fattar inte all norska men bra är den:D
Alexandra:D
Amir:D
Fois:D
Voe:D
Kramizzar<3

Klädresention

Jupp, ni hörde rätt:D

Jag ska recensera kläder. Kanske en kläning, en tröja, ett par skor, och ett par byxor. Jag kommer att skriva vad jag tycker, vad den är ifrån och säg sen vad ni tycker eller skriv på bloggen.
Här kommer lite kläder:
Guuud vad snygg. Någon som håller med? Jag tycker om det gråa, längden och allt. Skulle kanske inte ha den på en fest eller så. Men jag skulle gärna ha på den en hemmakväll och så:)
(Lind3x)
Fyfan vad snygg. Jag älska det höga bältet och mönstret. Riktigt snygg helt änkelt. Min stil. Så söt. Lilla gulliga Rihanna bär den:D Iom att just hon har den så vet jag inte var den kommer ifrån...
Söta skor! Hde nog inte köpt dem om jag sett dem i en affär, men dem var gulliga. Tänk ere dem i en varm sommardag på stan eller så:D
Jättesnygga stupränns byxor. Jag älskar tajta byxor! Passar inte alla, men jag kan ha dem under en skoldag eller så:D (H&M)
Kramar<333



Snöbollskrig!

Hejjsan!


Det var pulkaåkning idag med skolan. Fyy, jag åkte ne gång. Det var så tråkigt, enda roliga var när vi fikade med Emelie, Agnes, Elin, Mickis och Ellen. Vi överröste ebba med snö. Det var det roligaste jag någonsin gort! Haha, Kramar på er<333

RSS 2.0