haha

Haha, kollade runt lite och hittade roligt "skvaller" om sjärnor(: Här kommer lite,

Vilka skönhetsprodukter kan du inte leva utan?

 

-Jag har just börjat använda en produkt som heter Revitalash som man stryker på ögonfransarna innan man går och lägger sig. Den gör att man får mycket längre och tjockare ögonfransar och är helt fantastisk. Men man måste använda den varje natt för att få resultat.

 

Hur förbereder du dig för att promenera röda mattan?

- Jag får hjälp av experter som tex stylister vilket oftast tar en timma. Jag är inte rädd för att testa olika stilar och ett illrosa läppstift. När det kommer till ögon älskar jag den sotiga looken matchat med bleka läppar, det ser alltid modernt och sexigt ut. Av: Becki Newton.

 

Nästa är:

Jennifer Lopez fick bantningsmat till dörren

För att snabbt gå ner de 22 kilon som Jennifer Lopez lagt på sig under sin tvillinggraviditet anlitade hon cateringföretaget ”Fresh Mommy” som levererar färdiglagad organisk mat till blivande och nya mammor. För ca 900 kr om dagen kommer tre ekologiska gourmetportioner direkt fram till dörren, smidigt och gott. 

 

Heidi Klum åt ”lean, grean och clean”

Heidi Klum läter inte en graviditet stoppa henne från att delta i Victoria Secreta avklädda visningar. Hösten 2006 hade Heidi knappt avslutat sin sista krystningsvärk med sonen Johan förrän det var dags att kliva upp på catwalken igen. För att trimma kroppen på rekordtid vände hon sig till sin personlige tränare David Kirsch som genom dagliga träningspass och mottot att bara äta ” lean, clean and green” lyckades Heidi träna bort 21 graviditetskilon. 8 veckor senare var Heidi uppe på podiet i en utmanande strassbikini. Handlar om hur de vart smala efter förlossningar:P

 

Slut, kramar<3

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0